Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme svědky vážné dopravní nehody

Stali jste se svědky dopravní nehody osobního vozu Renault Clio a cyklisty, který vlivem střetu utrpěl závažné zranění? Řidič vozu neposkytl první pomoc a z místa nehody ujel. Pokud ano, kontaktujte prosím linku 158. 

Událost se stala ve středu 12. července kolem 21:35 hodin v Praze 4 na křižovatce ulic Lešanská x Hlavní x Severní I. V tu dobu se tam cyklista střetl s řidičem osobního vozu Renault Clio světlé barvy. Cyklista vlivem střetu utrpěl závažná zranění a zůstal ležet na vozovce. Neznámý řidič mu první pomoc neposkytl a z místa dopravní nehody ujel po ulici Hlavní ve směru na Sídliště Spořilov II. Vozidlo Renault Clio by mělo mít s velikou pravděpodobností poškození na pravé straně vozidla a rozbitá okna na pravé straně.

Touto cestou se obracíme na případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace o průběhu dopravní nehody, k uvedenému vozidlu a případně jeho řidiči, aby kontaktovali linku 158. Taktéž žádáme řidiče, kteří projížděli daným místem v uvedené době a měli ve voze zapnutou palubní kameru, která by mohla zaznamenat místo dopravní nehody, nebo jeho okolí, aby záznam poskytli kriminalistům. Děkujeme.

Událost je prověřována pro podezření ze spáchání trestných činů těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku.

por. Mgr. Jan Rybanský – 13. červenec 2023

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem