Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme svědky vážné dopravní nehody

V souvislosti s vyšetřováním vážné dopravní nehody hledají pražští policisté další svědky. Především však řidiče tmavého vozu, který sice nebyl účastníkem, ale k nehodě byl nejblíže. 

Od soboty 20. ledna pracují policisté na objasnění závažné dopravní nehody, která se odehrála v 17:30hod. na křižovatce ulic Evropská x Kladenská x Vokovická směrem k ulici Alžírská. Řidička Peugeotu při projíždění této křižovatky srazila na přechodu chodkyni, která byla nárazem odhozena na vozovku. Vlivem střetu utrpěla několik zlomenin, které si vyžádaly okamžitý převoz do nemocnice a následnou operaci. Řidička vozu nebyla pod vlivem alkoholu, poškozená po nehodě nadýchala pod jedno promile alkoholu v dechu.

Policisté se touto cestou obracejí na další očité svědky této dopravní nehody, především však řidiče tmavého vozu, před kterým se nehoda stala, a část jeho vozu je zachycena na kamerovém záznamu. Jeho případné svědectví by pomohlo ve vyšetřování nehody. Policisté přivítají i záznamy z palubních kamer předmětné dopravní nehody. Prosím kontaktujte linku 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 15. březen 2024

vytisknout  e-mailem