Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky nehody a nezodpovědného řidiče

LIBERECKO - Nehoda se stala 14. října na silnici I/35 ve směru z Liberce na Chrastavu. Neznámý řidič narazil do zadní části jedoucího vozidla Škoda Felicia a z místa nehody ujel. 

V sobotu 14. října 2017 krátce deváté hodině ranní se na silnici I. třídy č. 35 ve směru od Liberce na Chrastavu stala dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Řidič Škody Felicie  jel v pravém jízdním pruhu a v místech u Bedřichovky se rozhodl předjet vozidlo jedoucí před ním. Ve chvíli, kdy se řidič Felicie nacházel v levém jízdním pruhu, přiblížilo se k němu větší rychlostí neznámé vozidlo, které do zadní části vozidla Škoda narazilo. Neznámý řidič, aniž by zastavil a učinil opatření, která mu ukládá zákon, dále pokračoval ve směru na Bílý Kostel nad Nisou. Při nehodě utrpěl lehké zranění spolucestující z vozidla Škoda, která byla vozidlem Zdravotnické záchranné služby převezena na ošetření do Krajské nemocnice Liberec. Za místem střetu měla jet ještě další vozidla.

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči a zároveň se obracejí n případné svědky, kteří mohli nehodu vidět a mohli by tak být nápomocni policistům s ustanovením neznámého vozidla. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na  Dopravní inspektorát policie Liberec tel. čísla:  974 466 577 a 974 466 251.
 

17.10.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem