Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala 18. září 2017 na parkovišti před obchodním centrem Bauhaus v ulici Ostašovská. Neznámý řidič zde poškodil zaparkované vozidlo Škoda Rapid a z místa nehody ujel. 

V pondělí 18. září  2017 krátce jedné hodině odpoledne vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala v Liberci, ulici Ostašovská na parkovišti před obchodním centrem Bauhaus.  Neznámý řidič s dosud neustanoveným vozidlem poškodil na tomto parkovišti zaparkované osobní motorové vozidlo Škoda Rapid. Poté řidič odjel neznámo kam, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon. U vozidla Rapid došlo k poškození práhu pod předními levými dveřmi, kde byla způsobena předběžná škoda ve výši 3 tisíc korun.

Dopravní policisté nyní pátrají po nezodpovědném řidiči, který od nehody ujel. V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak  přispět k objasnění nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na  Dopravní inspektorát policie Liberec  tel. čísla:  974 466 570 nebo  974 466 251.
 

25.9.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem