Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehod

TEPLICKO - Muž pomáhal zraněnému motorkáři, policisté ho potřebují vyslechnout... 

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 31. března 2021 v 11:25 hodin na silnici č. III/25816 (Radovesická výsypka) ve směru na Kostomlaty pod Milešovkou u odbočky k obci Štěpánov. Na komunikaci došlo k dopravní nehodě motocyklu Suzuki GSX, jehož řidič při pádu utrpěl těžké zranění a z místa byl letecky transportován vrtulníkem do nemocnice. Na místě dopravní nehody zastavil jako první neznámý řidič, který zraněnému motorkáři poskytl první pomoc a poté, co si zraněného převzali záchranáři, z místa dopravní nehody odjel. V zájmu řádného objasnění okolností nehody žádáme tohoto muže, aby se přihlásil na policii, informace k nehodě mohou podat i další svědci, kteří průběh viděli.

     Hledáme také svědky nehody, ke které mělo dojít v době od 18:00 hodin dne 2. dubna do 14:30 hodin dne 3. dubna 2021 v Teplicích, ul. Pod Školou u č. p. 242. Neznámý řidič měl na parkovišti poškodit pravý přední bok zaparkovaného vozidla Hyundai i30 a z místa odjet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Objasněné krádeže

     Policisté z Krupky sdělili podezření z přečinu krádeže 28letému recidivistovi, který ve společnosti, kde pracoval, odcizil zásilku se zbožím v hodnotě téměř jeden tisíc korun. Mimo to je podezřelý, že na ubytovně, kde bydlel, odcizil ze společenských místností dva televizory v hodnotě celkem pět tisíc korun. Lapka, kterému v případě uznání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody, se k trestné činnosti doznal, na soud bude čekat na svobodě.

Řídil opilý

     Téměř dvě promile alkoholu naměřili policisté 43letému muži, kterého během svátků zastavili v Novosedlicích. Muž si sedl za volant, i když před jízdou požil alkohol, za což si „vysloužil“ sdělení podezření z přečinu ohrožení  pod vlivem návykové látky, za který by mohl jít až na rok do vězení.

Auto není trezor

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití okénka vnikl vozidla a odcizil pánskou tašku s peněženkou, oblečení a další věci v celkové hodnotě přes devět tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

6. dubna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem