Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky nehod

LIBEREC - Přihlašte se na linku 158. 

Hledáme svědky dvou nehod, které se staly během února. K první z nich došlo 4. února na ulici České Mládeže. Řidič octavie, který po silnci jel krátce po šesté hodině ráno, se měl v blízkosti autobusové zastávky poblíž autobazaru HaK Cars vyhýbat ženě, která mu vběhla do cesty. Řidič naštěstí ženu nesrazil, pouze si najetím do sněhového valu poškodil spodní část vozu.

K druhé kolizi došlo v neděli, 14. února. Na Jablonecké ulici měl neznámý řidič srazit krátce před osmou večer, poblíž křižovatky ulic Na Bídě x Klášterní, ženu, která nešla po chodníku, ale po vozovce. Řidič měl z místa ujet. Žena skončila v liberecké nemocnici. Z té však utekla. Žena byla silně podnapilá, dechovou zkoušku odmítla, odběr krve jí byl proveden v Krajské nemocnici Liberec. Policisté nemají k nehodě bližší informace, neboť je žena odmítla uvést.

Dopravní policisté hledají svědky těchto dvou událostí. Jakékoliv informace, které by napomohly k objektivnímu vyšetření výše uvedených nehod, je možné volat na linku 158 nebo na telefon 974 466 251.

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz   974 461 207

vytisknout  e-mailem