Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky květnové nehody na Příbramsku

PŘÍBRAM - Po nehodě na Příbramsku zůstal na místě pouze jeden z účastníků nehody, druhý, řidič nákladního vozu, odjel. Nyní hledáme nejen svědky, ale i řidiče samotného. 

Dne 10. května 2023, krátce po třetí hodině odpoledne, došlo na Příbramsku k dopravní nehodě nákladního vozidla s osobním. Řidič nákladního vozu ale na místě nehody nezůstal - nyní proto hledáme svědky střetu, případně i samotného řidiče, který seděl za volantem nákladního vozu.

K nehodě došlo v inkriminovaný den a čas na křižovatce silnic III/1911 a silnici č. I/66. Řidič nákladního vozu jel po silnici č. I/66 ve směru na Příbram, řidič osobního vozu - Peugeot - jel směrem opačným, tedy z Příbrami směrem na silnici č. I/66. Podle všeho nejel řidič nákladního vozu při pravém okraji vozovky a při jízdě narazil do zadní části osobního vozu, které následně skončilo ve svodidlech. 

Na místě zůstal pouze řidič osobního vozu, druhý z účastníků střetu odjel. Dopravní policisté proto hledají svědky, kteří by mohli poskytnout informace k této kolizi, případně prostřednictvím linky 158 může policisty kontaktovat i samotný řidič nákladního vozu.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
23. května 2023

vytisknout  e-mailem