Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky krádeže v prodejně obchodního centra

KLADENSKO – Chlapec zapomněl ledvinku s peněženkou v převlékací kabince. Když se během krátké chvíle vrátil zpět, ledvinka tam zůstala bez peněz. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno přijali oznámení o krádeži finanční hotovosti z ledvinky, kterou si mladistvý zapomněl v převlékací kabince jedné prodejny v obchodním centru sídlící v ulici Petra Bezruče v Kladně.
 
Vytěžením mladíka policisté zjistili, že 25. září, okolo 14. hodiny, nakupoval s rodinou v obchodním centru v prodejně s oblečením, kde si vybral oblečení a šel si jej vyzkoušet do kabinky. S sebou měl ledvinku, v níž měl uloženou finanční hotovost ve výši téměř 25 tisíc korun. Ve chvíli, kdy si oblečení vyzkoušel, vyšel z kabinky, avšak ledvinku zapomněl na věšáku. Přibližně po 15 minutách si uvědomil, že ji nemá, vrátil se zpět ke kabince. Ledvinka tam sice visela, ale peníze tam již nebyly.
 
V této souvislosti se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění osob na fotografii, které by mohly být důležitými svědky v této věci. Pokud je poznáváte nebo se samy osoby poznáváte, kontaktujte nás na telefonním čísle 974 873 500 nebo na mobilu 601 570 326. Využít můžete také linku 158. 
 
Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což pachateli, po kterém pátráme, hrozí v případě dopadení a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi.


 
 
 
 
por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
28. listopadu 2022

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem