Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky incidentu - AKTUALIZACE

KLADENSKO – Před hudebním klubem došlo k napadení. 

AKTUALIZACE: 

Policisté získali z pořízeného kamerového záznamu z místa incidentu fotografii, na níž jsou zachyceni tři spolu hovořící muži. V souvislosti s tímto případem žádáme muže v bílém tričku, popřípadě i další dva, pokud se poznávají a věděli by, kdo měl co společného s napadením, aby se nám přihlásili na Obvodní oddělení policie Kladno – město osobně, nebo kontaktoval vyšetřující policistku na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158. Obecně se ale obracíme na celou veřejnost, zejména na svědky incidentu a řidiče vozidla taxi, který odvážel muže z náměstí Sítná v Kladně.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
16. září 2021

-------------------------------------------------------------------------------------------

Policisté Obvodního oddělení Kladno - město prošetřují atak neznámého pachatele na dva muže, ke kterému došlo v noci ze soboty na neděli, konkrétně 5. září 2021 od 02:15 do 02:30 hod.

Událost na tísňovou linku oznámil náhodný svědek, který následně přivolaným policistům sdělil, že neznámý útočník napadl v Kladně na náměstí Sítná dva muže. Jednalo se o jeho třicetiletého kamaráda, který z místa odešel před příjezdem policejní hlídky a jemu neznámého muže, později ztotožněného šestačtyřicetiletého poškozeného.

Napadený muž, který byl zjištěn na místě, odmítl ošetření záchranáři a policistům sdělil, že mu útočník není znám a ani nezná důvod jeho agresivního chování. Stejně vypovídal posléze do protokolu i první poškozený, který se dostavil k výslechu na policejní oddělení.

Z dalších svědeckých výpovědí policisté zjistili, že výtržník, který oba muže napadl několika ranami pěstí do obličeje, byl asi 195 cm vysoký, starší dvaceti let. Na sobě měl bílé tričko. Další popis jeho oblečení není znám. Nehovořil plynně česky, měl pravděpodobně východní přízvuk

Šetřením na místě se také podařilo zjistit, že agresor odjel z náměstí vozidlem taxi služby.

Skutek je prošetřován jako přečin výtržnictví a pachateli hrozí za jeho protiprávní jednání až dva roky za mřížemi.

Aby se podařilo případ řádně objasnit a zjistit útočníka, přivítali by policisté informace od dalších svědků incidentu. Zejména žádáme řidiče vozidla taxi, který odvážel tohoto muže z náměstí Sítná v Kladně, aby se přihlásil na Obvodní oddělení policie Kladno – město osobně, nebo kontaktoval vyšetřující policistku na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
8. září 2021

Odkazy do noveho okna

Poznáváte muže?

Poznáváte muže? 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem