Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky havárie z poloviny prosince

PŘÍBRAM - Policisté hledají svědky havárie Škody Octavie z 12. prosince 2021. Její řidič pak odmontoval registrační značky a odešel. 

Policisté z dopravního inspektorátu z Příbrami prošetřují havárii osobního vozu, která se stala 12. prosince kolem půl jedenácté večer na silnici I/18 v katastru obce Obory, Příbram - Sedlčany.

Zhruba na 31 kilometru silnice I/8 havaroval řidič osobního vozu Škoda Octavia, který jel ve směru od Příbrami na Sedlčany. 01Zřejmě se ale patřičně nevěnoval řízení a ani dopravnímu značení, kde byl přikázaný směr vpravo, při míjení protijedoucího vozidla zazmatkoval a narazil do dopravní značky a betonového zátarasu, po kterém dál pokračoval v jízdě. Následně ještě narazil do sloupu s telefonním vedením, který přerazil a vylomil další dopravní značku. Vozidlo pak zůstalo stát na boku a jeho řidič, poté co si z něho odmontoval registrační značky, z místa nehody odešel. Po oznámení nehody dalšími svědky vyjeli na místo policisté, kteří kromě zaměření místa nehody prostřednictvím dronu hledali i za pomoci služebního psa řidiče vozu. Toho se ale z důvodu velkého pohybu osob na místě nepodařilo toho dne dohledat. Jeho identitu ale policisté již znají a již s tímto mužem provádějí patřičná šetření.

Policisté ale nyní v souvislosti s objektivním posouzením nehody hledají svědky, tedy další řidiče, kteří havárii osobního vozu viděli a mohou poskytnout informace důležité pro přestupkové řízení. Ty je možné sdělit policistům na linku 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
27. prosince 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem