Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dvou nehod z počátku prosince

PŘÍBRAM - Případní svědci mohou volat linku 158. 

Příbramští dopravní policisté hledají svědky dvou nehod, které se staly v jeden den, a to 3. prosince 2022.

První nehoda se stala patnáct minut po poledni mezi obcemi Obecnice a Lhota u Příbramě, kudy jela řidička s osobním vozidlem Ford Focus. Podle jejího vyjádření vyjelo proti ní vozidlo v protisměru (modré, či zelené barvy). Snažila se mu vyhnout, proto zajela co nejvíce k pravému okraji vozovky, kde byl rozbředlý sníh, přičemž následně se silnice vyjela, narazila do silničního příkopu a tam se ještě s vozidelm otočila přes střechu.

Na místě měla být jako první neznámá žena, která řidičce Fordu poskytovala do příjezdu policie a dalších záchranných složek první  pomoc, ale před jejich příjezdem místo opustila. Policisté tak žádají touto cestou tuto ženu, ale i další řidiče, kteří by mohli k dané havárii, která je vedena pod číslem jednacím: KRPS-297137/PŘ-2022-011106, poskytnout informace, či záběry z palubních kamer, aby kontaktovali policisty na lince 158. 

K druhé nehodě, kterou vedou dopravní policisté pod číslem jednací: KRPS-297393/PŘ-2022-011106, došlo na parkovišti v obci Kozárovice. Řidič neznámého vozu tam naboural zadní část zaparkovaného BMW X6 XDRIVE 40D. Majitel svůj vůz na parkoviště odstavil kolem desáté hodiny večer, jeho poškození zjistil krátce před druhou hodinou ráno.

Pokud má někdo informace, kdo mohl zaparkované BMW nabourat, ať kontaktuje i v tomto případě policisty prostřednictvím linky 158.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
5. prosince 2022

vytisknout  e-mailem