Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

SOKOLOVSKO– Volejte na linku 158. 

Sokolovští dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

1) V době od 11. prosince 2017 15:30 hod. do 12. prosince 2017 08:10 hod., došlo v Sokolově na kruhovém objezdu silnice II. třídy číslo 210 (ul. Dobrovského, ul. Husitská, obchvat směr Citice) a silnice III. třídy číslo 21022 (ul. Chebská) k dopravní nehodě mezi dosud nezjištěným vozidlem nezjištěné RZ, které řídil dosud nezjištěný řidič a pevnou překážkou - sloupem veřejného osvětlení č. 425, který je v majetku Města Sokolov. K dopravní nehodě došlo tím způsobem, že dosud nezjištěný řidič jel s vozidlem po kruhovém objezdu, přičemž vyjel z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo komunikaci, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení. Nezjištěný řidič po nárazu odjel z místa dopravní nehody pravděpodobně do ul. Husitská, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě. Z tohoto důvodu nelze vyloučit vliv alkoholu u nezjištěného řidiče v době dopravní nehody. Technická závada, jako příčina dopravní nehody na dosud nezjištěném vozidlu je předmětem dalšího šetření. Zranění osob nezjištěno. Při dopravní nehodě došlo k poškození sloupu veřejného osvětlení, kdy škoda byla předběžně vyčíslena na 10 tis. Kč

2) Dne 12. prosince 2017 v 05:10 hodin došlo na silnici III. třídy č. 1812 u výjezdu z parkoviště Velkolomu Jiří k dopravní nehodě mezi OA Opel Astra, které řídil 45 letý řidič a cyklistou, který jel jízdním kole. K dopravní nehodě došlo tak, že řidič osobního vozidla jel po uvedené komunikaci ve směru od obce Vintířov k Velkolomu Jiří, kdy začal odbočovat vlevo na parkoviště před Velkolomem Jiří. Při odbočování vlevo nedal přednost v jízdě protijedoucímu cyklistovi, který jel ve směru od Velkolomu Jiří k obci Vintířov. Následkem uvedeného jednání došlo ke střetu přední částí OA Opel s jízdním kolem. Při dopravní nehodě došlo ke zranění cyklisty, který byl následně hospitalizován v nemocnici v Sokolově.

Žádáme svědky těchto dopravních nehod, aby jakékoliv informace, které jim pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na jakoukoliv policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová
13. 12. 2017

Odkazy do noveho okna

DN1) kruh.objezd

DN1) kruh.objezd 

Detailní náhled

DN1) - kruh.objezd

DN1) - kruh.objezd 

Detailní náhled

DN1) - kruh.objezd

DN1) - kruh.objezd 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem