Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

KARLOVY VARY – Volejte na linku 158. 

Karlovarští dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

1) Dne 7. srpna 2017 kolem 9:55 hodin došlo na křižovatce ulic Horova – Varšavská v Karlových Varech u tržnice k dopravní nehodě, při které došlo k pádu cestující v MHD linky č.19. K tomuto pádu došlo při brždění autobusu ze strany řidiče, neboť mělo dojít k nedání přednosti v jízdě ze strany řidiče tmavého vozidla značky Porsche, který vyjížděl z ulice Varšavská od Bechersplatzu ve směru k ulici I. P. Pavlova.

2) Dne 11. srpna 2017 v 11:16 hodin došlo na silnici 1/20 cca 70 metrů před začátkem obce Karlovy Vary ve směru od Plzně na Karlovy Vary k dopravní nehodě, při které došlo v pravotočivé zatáčce k pádu motocyklu na pravý bok a následně došlo v protisměru k nárazu řidiče motocyklu do levého boku protijedoucího vozidla značky Škoda Octavia světlé barvy, jehož řidič z místa nehody odjel směrem na Plzeň.

Žádáme svědky těchto dopravních nehod, aby jakékoliv informace, které jim pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na telefonní číslo 974 366 408 – dozorčí služba dopravních nehod.

nprap. Zuzana Týřová
18. 08. 2017

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem