Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

JABLONEC N/N - Svědci, kteří mají informace ke dvěma nehodám, se mohou hlásit na lince 158. 

Policisté z jabloneckého dopravního inspektorátu hledají svědky hned dvou dopravních nehod, při kterých jejich účastníci neměli tolik zodpovědnosti,aby věc buď vyřešili s protistranou na místě, nebo přivolali policisty.

Jedna z nehod se stala v pátek 13. ledna krátce po půl jedné po poledni. Po ulici 5. května, která je označena jako hlavní, jela řidička z osobním vozidlem Škoda Roomster. Cestu ji ale překřížil jiný řidič, který vyjel z vedlejší silnice, a to z ulice Luční. Vše skončilo střetem obou vozidel. Na místě ale zůstala jen řidička Škody Roomster, řidič druhého vozu, u kterého neznáme ani typ, před příjezdem policistů odjel.

Další nehoda se stala ve čtvrtek 19. ledna v ulici Havlíčkova v Jablonci nad Nisou. Právě v této ulici měl muž zaparkované firemní osobní auto značky Ford S-Max. Když k auto téhož dne večer přišel, zjistil, že levý bok auta je poškozený jiným vozem. Jeho řidič ale nekontaktoval majitele vozu, ani policisty.  K nehodě došlo 19. ledna 2017  mezi 16tou a 21tou hodinou. 

V případě obou dopravních nehod pomohou policistům postřehy a informace těch, kteří kolize viděli. Poznatky přijmou policisté na lince tísňového volání 158, nebo v pracovní době na telefonním čísle 974 474 254.

 

22. ledna 2017
mjr. Bc. Vlasta Suchánková
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem