Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody v Sedlčanech

PŘÍBRAMSKO – Pokud jste viděli nehodu, kontaktujte příbramské dopravní policisty. 

Příbramští policisté z dopravního inspektorátu se obracejí na občany s žádostí o svědectví k dopravní nehodě, k níž došlo přímo v Sedlčanech. Kromě svědků hledáme také řidiče nezjištěného vozidla, který by nám mohl pomoct s objasněním nehody, stejně tak jako svědci.

Dopravní nehoda se stala 11. května, po 23. hodině, v ulici Primáře Kareše v Sedlčanech, k níž došlo mezi chodcem a osobním vozidlem. Dosavadním šetřením hlídka zjistila, že chodec šel po výše uvedené ulici a při přecházení vozovky z jedné strany na druhou, si pravděpodobně nevšiml projíždějícího automobilu, které mělo do něj narazit. O nehodě jsme byli vyrozuměni až následující den, tj. 12. května, proto bychom potřebovali informace jak od svědků, tak od řidiče.

V této souvislosti se obracíme na případně svědky nehody či na samotnou posádku osobního vozidla nezjištěné tovární značky, s nímž mělo dojít ke střetu s chodcem. Pokud máte jakékoliv poznatky k této události, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 879 259. Využít můžete také linku 158.

Děkujeme předem za spolupráci.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
2. června 2023

vytisknout  e-mailem