Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody v Raspenavě

LIBERECKO - Dopravní nehoda se stala v pondělí 18. dubna 2016 v ulici Fučíkova v Raspenavě. Neznámý řidič poškodil oplocení jednoho z domů a z místa nehody ujel. 

Dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči, který v pondělí 18. dubna 2016 poškodil v obci Raspenava kovové oplocení jednoho z domů. Dopravní nehoda se stala krátce před dvanáctou hodinou dopoledne v ulici Fučíkova. Neznámý řidič jel ve směru od Hejnic směrem na Liberec. V místech levotočivé zatáčky před jedním z domů nezpřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu vozovky a s vozidlem dostal následně smyk. Vozidlo najelo vpravo mimo komunikaci, kde následně narazilo do betonového obrubníku a následně narazilo do kovového oplocení u domu. Po nehodě neznámý řidič z místa nehody odjel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon. Během nehody nedošlo ke zranění osob. Zda byl při nehodě zraněn řidič uvedeného vozidla, z důvodu jeho újezdu od nehody policistům není známo. Nyní již také nezjistí, zda byl řidič pod vlivem alkoholu či drog. 

Na poškozeném oplocení a betonovém obrubníku způsobil neznámý řidič předběžnou škodu 6 tisíc korun. Dle očitých svědků vozidlo z místa nehody vycouvalo a pokračovalo rychlou jízdou dále ve směru na Frýdlant nebo na Liberec. Mělo by se jednat o vozidlo typu kombi, modré barvy. V tuto chvíli se obracíme na veřejnost, zda někdo další tuto nehodu neviděl, popřípadě, zda si někdo nevšiml v dané obci či okolí pohybu poškozeného vozidla modré barvy, v provedení kombi. Veškeré informace k dané události je možné poilcistům předat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie Liberec  tel. číslech : 974 466 570  nebo  974 466 251.
 

22.4.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem