Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody v Maršovicích

JABLONECKO - Minulý týden v pátek dosud neznámý řidič s vozidlem Citroen Xantia narazil do chodce v obci Maršovice a z místa nehody odjel směrem do Jablonce nad Niso. 


Minulý týden v pátek brzy ráno patnáct minut po páté hodině se stala dopravní nehoda v Maršovicích.
Jednačtyřicetiletý chodec šel v té době po levém okraji vozovky ve směru od Jablonce nad Nisou do Železného Brodu, kdy v protisměru jel dosud neznámý řidič s vozidlem Citroen Xantia s nezjištěnou registrační značkou začínající pravděpodobně na 1C0. Tento neustanovený řidič s uvedeným vozem měl přesně nezjištěným způsobem do jdoucího muže narazit a z místa události odjet, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon. Po tomto střetu s vozidlem chodec upadl do travnatého příkopu a utrpěl lehké zranění, se kterým byl z místa události převezen posádkou vozu Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje do jablonecké nemocnice na ošetření.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého řidiče s dosud přesně neustanoveným vozidlem Citroen Xantia s registrační značkou začínající pravděpodobně na 1C0.


1. 7. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Maršovice (1)

DN Maršovice (1) 

Detailní náhled

DN Maršovice (2)

DN Maršovice (2) 

Detailní náhled

DN Maršovice (3)

DN Maršovice (3) 

Detailní náhled

DN Maršovice (4)

DN Maršovice (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem