Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody dvou osobních vozidel v Benešově

BENEŠOVSKO - Nehoda se stala 19. října v 7:30 hodin. 

Policisté z dopravního inspektorátu v Benešově šetří okolnosti dopravní nehody, ke které došlo 19. října 2023 v 7:30 hodin na čtyřramenné průsečné křižovatce sil. II. třídy č. 106 a sil. III. třídy č. 10613 v Benešově.

Při dopravní nehodě mělo osobní vozidlo Škoda Octavia jedoucí od Konopiště vjet do jízdní dráhy osobnímu vozidlu Ford Explorer jedoucímu od Benešova na Týnec nad Sázavou. Řidička vozidla Ford na situaci reagovala tak, že strhla řízení, vyjela mimo komunikaci a najela na kovový sloupek brány přilehlého pozemku. Ke střetu vozidel díky tomuto manévru nedošlo.

Řidička osobního vozidla Škoda uvedla, že jí výhled na směr příjezdu vozidel od Benešova zakrýval osobní automobil, který vjížděl do křižovatky.

Na místě pak po nehodě měli zastavit dva řidiči a následně odjet. Policisté by je k celé události, především pak jejímu průběhu, potřebovali vyslechnout. Touto cestou žádáme tyto nebo i další případné svědky, kteří by mohli pomoci s objasněním průběhu nehody, aby se ozvali dopravním policistům do Benešova na tel. číslo 974 871 250.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
26. října 2023

Odkazy do noveho okna

nehoda Benešov

nehoda Benešov 

Detailní náhled

nehoda Benešov

nehoda Benešov 

Detailní náhled

nehoda Benešov

nehoda Benešov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem