Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

SOKOLOVSKO – Volejte na linku 158.  

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravních nehody, ke které došlo dne 24. 5. 2016 kolem 13:20 hodin na silnici II. třídy č. 181 km v katastru obce Sokolov.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem jel po uvedené komunikaci ve směru od obce Sokolov směrem k obci Královské Poříčí. Na rovném úseku z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo komunikaci na travnatou plochu, dále přejel do protisměru a následně vlevo mimo komunikaci, kde narazil přední částí vozidla do betonového oplocení. Betonové oplocení bylo vlivem nárazu poraženo. Po nárazu řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě. Vliv alkoholu nelze u řidiče z důvodu ujetí z místa dopravní nehody vyloučit dechovou zkouškou. Z tohoto důvodu nelze vyloučit ani případnou technickou závadu na nezjištěném vozidle.
Na oplocení vznikla hmotná škoda ve výši cca 30 tis. Kč, jiná škoda nebyla zjištěna.

Sokolovští dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158.

nprap. Kateřina Krejčí
26. 5. 2016

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem