Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

PRAHA VENKOV-JIH – Dopravní policisté hledají svědky a prověřují okolnosti ranní dopravní nehody z poloviny května letošního roku, při které došlo ke střetu motocyklu a osobního vozidla na silnici mezi Jesenicí a Horními Jirčany. 

K dopravní nehodě se zraněním došlo v katastru obce Jesenice letošního 17. května půl hodiny před osmou hodinou ranní, při které se na silnici č. II/603 za obcí Horní Jirčany ve směru na Jesenici střetl osobní automobil Opel Zafira s motocyklem Yuki.
Podle prvotního šetření měla motocyklistka předjíždět kolonu vozidel, kdy během předjíždění narazila do otáčejícího se osobního vozidla a následně po střetu skončila v silničním příkopu. Řidička motocyklu při nehodě utrpěla poranění, se kterými byla transportována sanitním vozem do nemocnice k ošetření.
Dopravní policisté z územního odboru nyní prověřují všechny okolnosti této dopravní události. Z uvedených důvodů se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky této dopravní nehody, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace k samotnému průběhu nehody a pomohli tak objasnit nejasné okolnosti této dopravní kolize. Svědci se jim mohou přihlásit na telefonních číslech 974 882 456, 974 882 459 nebo prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
23. června 2017

Odkazy do noveho okna

DN Jesenice - foto č. 1

DN Jesenice - foto č. 1 

Detailní náhled

DN Jesenice - foto č. 2

DN Jesenice - foto č. 2 

Detailní náhled

DN Jesenice - foto č. 3

DN Jesenice - foto č. 3 

Detailní náhled

DN Jesenice - foto č. 4

DN Jesenice - foto č. 4 

Detailní náhled

DN Jesenice - foto č. 5

DN Jesenice - foto č. 5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem