Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala ve čtvrtek 24. května 2018 na silnici I. třídy č. 35 ve stoupání k obci Jeřmanice ve směru z Liberce na Turnov. Uvolněný náklad z korby nezjištěného vozidla poškodil vozidlo BMW a řidič z místa nehody ujel. 

Ve čtvrtek 24. května 2018 kolem půl jedenácté hodiny dopoledne řešili policisté dopravní nehodu, která se stala na silnici I. třídy č. 35 ve směru z Liberce na Turnov. V místě mírné levotočivé zatáčky ve stoupání směrem k obci Jeřmanice se z korby dosud nezjištěného vozidla uvolnil nedostateně zajištěný náklad a na vozovku spadl dřevěný trámek. Tento dopadl těsně před osobní vozidlo BMW, které jelo ve stejném jízdním pruhu. Došlo tak ke střetu přední části vozidla BMW s dřevěným trámkem, a tím k jeho poškození.  Neznámý řidič však ani nezastavil a pokračoval dál ve své jízdě, aniž by učinil opatření, které mu ukládá zákon. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Dopravní policisté podrobili řidiče BMW orientančí dechové zkoušce na alkohol, jejíž výsledek byl negativní. 

V tuto chvíli se obracíme na případné svědky události nebo přímo na druhého účastníka dopravní nehody, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo policistům na  Dopravní inspektorát policie Liberec   tel. č. 974 466 570  nebo  974 466 251.  
Jakékoliv informace od lidí, kteří si něčeho všimli, mohou významně napomoci policistům k objektivnímu posouzení nehodového děje a ke zjištění druhého účastníka dopravní nehody.


29. 5. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem