Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

MLADOBOLESLAVSKO – Policisté žádají veřejnost o pomoc. 

V pátek 9. října 2020 došlo krátce po šestnácté hodině odpoledne v obci Brodce k dopravní nehodě na křižovatce silnic II/610 a II/275.

Dvaatřicetiletá řidička osobního vozidla Toyota Yaris šedé barvy jela po hlavní silnici II/610 od Mladé Boleslavi na Benátky nad Jizerou, kde vjela vpravo mimo komunikaci a havarovala do pískovcového pomníku. Z místa byla s lehkým zraněním odvezena zdravotnickou záchrannou službou do mladoboleslavské nemocnice.

Dopravní policisté prověřují i případné ohrožení ze strany řidiče osobního vozidla Škoda Octavia šedé barvy, které jelo po silnici II/275 ve směru od obce Luštěnice a křižovatkou dále pokračovalo na Horky nad Jizerou. Řidič uvedeného vozidla nerespektoval dopravní značku „Stůj, dej přednost v jízdě“ a ohrozil tak řidičku, která ve snaze zabránit střetu havarovala mimo komunikaci.  

Žádáme svědky, případně řidiče neznámého vozidla, kteří by mohli přispět k objasnění dopravní nehody, aby kontaktovali telefonní číslo 702 207 848, případně se obrátili na linku 158.

Za poskytnuté informace děkujeme.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
12. října 2020

Odkazy do noveho okna

místo dopravní nehody

místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem