Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

JABLONEC N/NISOU - Nehoda se stala 21. září 2017 v místě autobusové zastávky v ulici Kamenná. Při nehodě došlo k pádu cestujícího v autobusu MHD a jeho zranění. 

Dne 21. září 2017 kolem čtvrt na pět odpoledne se na zastávce autobusu MHD č. 104 v ulici Kamenná v Jablonci nad Nisou stala dopravní nehoda. Do autobusu nastupoval manželský pár a ve chvíli, kdy muž postupoval dále do vozu, řidič autobusu se měl náhle prudce rozjet a cestující následně upadl zády na podlahu autobusu. Při tom si způsobil lehké zranění. Po vystoupení z autobusu šla manželka zraněného cestujícího informovat o celé události řidiče autobusu. 3

Dopravní policisté nyní hledají případné svědky události, kteří se v uvedenou dobu nacházeli jako cestující v daném autobusu a byli by tak schopni podat informace k průběhu události. Ti se mohou přihlásit policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie Jablonec  tel.číslech: 974 474 250  nebo  974 474 251 nebo osobně na Dopravním inspektorátu v Jablonci nad Nisou, ulici 28. října čp. 10. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje.


29.11.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem