Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

KARLOVARSKO – Volejte 158. 

Karlovarští dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 6. října 2018 v době kolem 13:15 hodin na silnici I/6 – průtah města Karlovy Vary. Před sjezdem na Chodov narazilo vozidlo značky Audi do IBC kontejneru, který ležel v levém jízdním pruhu na komunikaci ve směru od Sokolova na Ostrov. Nárazem došlo k odražení kontejneru do protisměru do jízdního pruhu z Ostrova na Sokolov, kde do kontejneru narazilo vozidlo značky Opel.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, případně ty, kteří viděli, jak nějakému vozidlu spadl IBC kontejner na komunikaci, aby se přihlásili na Dopravním inspektorátu Karlovy Vary, Závodní 386/100, 360 06 Karlovy Vary – Dvory nebo na tel. 974 366 408, popřípadě na linku 158 a přispěli tak k objasnění této události.

Dále karlovarští dopravní policisté žádají další svědky, kteří viděli dne 10. října 2018 kolem 13:00 hodin v Karlových Varech v Drahovicích dopravní nehodu, kdy na křižovatce ulic Stará Kysibelksá a Východní došlo ke střetu vlevo odbočujícího červeného vozidla Renault a předjíždějícího vozidla značky Hyundai bílé barvy. Případní svědci nechť se taktéž přihlásí na výše uvedené adrese popřípadě telefonním čísle. Mohou tak přispět k objasnění dopravní nehody.

nprap. Kateřina Krejčí
15. 10. 2018

Odkazy do noveho okna

DN Drahovice

DN Drahovice 

Detailní náhled

DN Drahovice

DN Drahovice 

Detailní náhled

DN Drahovice

DN Drahovice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem