Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBERECKO - Neznámý řidič ve středu 24. května poškodil v ulici Komenského ve Frýdlantu před prodejnou Severka levé zpětné zrcátko u zaparkovaného vozidla Opel Astra a z místa ujel. 

Ve středu 24. května 2017 poškodil neznámý řidič ve Frýdlantu, ulici Komenského v místech před prodejnou Severka levé zpětné zrcátku u zde zaparkovaného osobního motorového vozidla Opel Astra Sports Tourer. Vozidlo zaparkovala v době kolem čtvrt na jednu odpoledne  jeho majitelka  z důvodu zásobování částečně na chodníku ve směru jízdy od Liberce na Nové Město pod Smrkem. Neznámý řidič během cca 10 minut, kdy byla majitelka vozu v obchodě, vozidlo poškodil a z místa ujel, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon. Na vozidle vznikla předběžná škoda ve výši 5 tisíc korun.

Dopravní policisté nyní pátrají po viníkovi nehody. V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak  přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel. čísla:  974 466 570 nebo  974 466 251.
 

25.5.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem