Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

MECLOV - Neznámý řidič přejel do protisměru, kde se střetl svým vozidlem se zpětným zrcátkem protijedoucího vozu. Z místa však ujel. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo na silnici II. třídy č. 193 mezi obcemi Domažlice a Horšovský Týn v katastru obce Meclov dne 27. srpna 2018 v 11:50 hodin. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od Domažlic na Horšovský Týn v mírné levotočivé zatáčce vjel částečně do protisměru, kde zachytil o levé zpětné zrcátko protijedoucího nákladního automobilu Peugeot Boxer a bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa ujel. Na vozidle Peugeot vznikla škoda ve výši 5 tisíc korun.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
3. září 2018

vytisknout  e-mailem