Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Novojičínsko - události 

Policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 3. července 2019, kolem 14:50 hodin, v katastru obce Tichá na Novojičínsku.

Dopravní nehoda se stala v místě tříramenné křižovatky na 15 kilometru silnice I/58, ve směru jízdy od Kopřivnice na obec Lichnov. Dle zjištěných informací měl devětatřicetiletý řidič červeného vozidla Ford Mondeo, při předjíždění v pravotočivé zatáčce přehlédnout, že jedno z předjížděných vozidel, a to Fiat Brava stříbrné barvy, odbočuje vlevo, kdy došlo k jejich střetu. V odbočujícím vozidle se kromě řidičky nacházela také třiasedmdesátiletá spolujezdkyně, která během dopravní nehody utrpěla lehké zranění. Poraněné ženě mělo několik svědků celé události poskytovat první pomoc, ovšem v době příjezdu policistů se již na místě nenacházeli.

V této souvislosti policisté z dopravního inspektorátu Nový Jičín žádají svědky, kteří by k průběhu dopravní nehody mohli poskytnout jakékoliv informace, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 735 250, nebo zavolali na bezplatnou linku 158.


Nový Jičín 12. července 2019

nprap. Mgr. Darina Knižátková
vrchní inspektor oddělení tisku a prevence

 

Odkazy do noveho okna

foto PČR 1

foto PČR 1 

Detailní náhled

foto PČR 2

foto PČR 2 

Detailní náhled

foto PČR 3

foto PČR 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem