Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

KLADENSKO – Při dopravní nehodě došlo ke střetu vozidla se sedmiletou dívkou. 

Dopravní policisté kladenského dopravního inspektorátu vyjížděli dnes 9. června 2021 k dopravní nehodě, která se stala několik minut po třinácté hodině v Kladně.

Třiasedmdesátiletý řidič jedoucí s osobním vozidlem značky Škoda Fabia, modré barvy po pozemní komunikaci ve Vítězné ulici v Kladně ve směru jízdy od části Rozdělov do centra města se střetl na přechodu pro chodce s dívkou. V daném okamžiku se v místech přechodu pro chodce nacházela dvě děvčata. Sedmiletá chodkyně po střetu s vozidlem utrpěla zranění těžšího charakteru a se zraněnou dolní končetinou byla převezena posádkou ZZS do motolské nemocnice v Praze. Policisté vyzvali řidiče k dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem a alkohol byl na místě vyloučen.

Policisté nadále dopravní nehodu prošetřují.

Policie vyzývá občany, kteří se v inkriminovaném čase dnes ve středu 9. června 2021 kolem 13.15 hodin pohybovali poblíž přechodu pro chodce ve Vítězné ulici v Kladně, jako chodci nebo řidiči, či spolujezdci a spatřili tuto dopravní nehodu, aby poskytli informace na telefonní číslo 702 207 630 nebo na linku 158 a svými poznatky dopomohli při objasnění dopravní nehody.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
9. června 2021

Odkazy do noveho okna

Přechod pro chodce ve Vítězné ulici v Kladně

Přechod pro chodce ve Vítězné ulici v Kl... 

Detailní náhled

Přechod pro chodce ve Vítězné ulici v Kladně

Přechod pro chodce ve Vítězné ulici v Kl... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem