Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala 16. listopadu v ranních hodinách na průtahu Libercem ve směru na Turnov. Došlo ke střetu autobusu MHD a nákladního vozidla, jehož řidič od nehody ujel. 

Dopravní policisté šetří nehodu, která se stala ve čtvrtek 16. listopadu 2017 kolem půl desáté hodiny ráno na silnici I. třídy č. 35 v Liberci, ve směru jízdy na Turnov. V místech připojovacího pruhu od ulice Nákladní došlo ke střetu autobusu MHD a nákladního vozidla. Neznámý řidič jel s nákladním vozidlem v pravém průběžném jízdním pruhu, kdy se ze zatím nezjištěných důvodů střetl s levou částí autobusu MHD č. 500 značky Tedom, který jel v připojovacím pruhu ve směru od ulice Nákladní. Při střetu došlo k poškození levé části autobusu. Neznámý řidič s nákladním vozidlem z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon a vyčkal tak příjezdu dopravních policistů na místo nehody. Policisté podrobili řidičku autobusu orientační dechové zkoušce na alkohol, jejíž výsledek byl negativní. 

Dopravní policisté nyní po neznámém řidiči pátrají. Zároveň se obracíme na případné svědky události, kteří danou nehodu viděli, popřípadě na samotného řidiče z nákladního vozidla, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslech: 974 466 570  nebo  974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení druhého účastníka dopravní nehody. 


20.11.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem