Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme řidičku a svědky dopravní nehody - Aktualizace

Český Krumlov – Střet osobního vozidla s chodkyní. 

Děkujeme médiím za pomoc při pátrání po řidičce osobního vozidla. Policie již zná její totožnost. Žena se na základě výzvy v tisku sama přihlásila policistům.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

18. ledna 2018

Dne 12. ledna 2018 v 13:15 hodin, došlo v Českém Krumlově v Objížďkové ulici, ke kolizi osobního automobilu s nezletilou chodkyní. K události došlo v prostoru přechodu pro chodce, kdy chodkyně přecházela silnici od živičného chodníku směrem k nemocnici a v té době byla sražena neznámou řidičkou jedoucí v dosud nezjištěném šedém nebo stříbrném osobním vozidle ve směru od kruhového objezdu k Městskému divadlu. Po střetu nezjištěná řidička ihned zastavila a ptala se chodkyně, zda je v pořádku, ta jí sdělila, že ano. Řidička poté nasedla do svého vozidla a odjela směrem k Městskému divadlu. Po chvíli se u sražené chodkyně objevila bolest ruky. Dívka musela vyhledat lékařskou pomoc a nechat si zraněnou ruku ošetřit.

V zájmu objektivního posouzení všech skutečností žádáme řidičku neznámého stříbrného nebo šedého vozidla, aby se přihlásila českokrumlovským dopravním policistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR Český Krumlov v Tovární ulici číslo 165, případně telefonním čísle 974 232 253 a podala ve věci vysvětlení. Zároveň žádáme svědky této události, kteří zaznamenali vlastní kolizi a mohli by k bližší identifikaci vozidla, případně jeho řidičky, poskytnout stěžejní informace, aby je předali policistům na výše uvedených kontaktech, případně cestou policejní linky číslo 158.

Za spolupráci při objasnění nehody děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

17. ledna 2018

vytisknout  e-mailem