Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme řidiče, kteří mohli být ohroženi jízdou v protisměru

PŘÍBRAMSKO - Z události došlo 19. září na dálnici D4 v době od 22:45 do 23:15 

Policisté z Příbrami pátrají po řidičích, které mohla svou jízdou bezprostředně ohrozit řidička osobního vozidla Mitsubishi ASX, a to 19. září 2022 v době od 22:45 do 23:15 hodin na dálnici D4, nejméně v úseku 31,5 km ve směru z Prahy na Příbram.

Řidička při průjezdu místem s dočasnou úpravou jízdních pruhů dopravními kužely v důsledku prováděných prací na vozovce, špatně vyhodnotila místní úpravu vedení silničních pruhů a vjela do opačného jízdního pruhu ve směru na Prahu, kde následně poté, co si uvědomila svůj omyl, pokračovala v jízdě v protisměru až na konec uvedené dálnice na 45 km. Tam dále pokračovala již ve svém směru po silnici I/4 až na silniční km 48, v katastrálním území obce Milín, kde byla následně zastavena hlídkou PČR OOP Milín.

Svým jednáním žena bezprostředně ohrozila zdraví a život nejméně 7 dosud neztotožněných řidičů vozidel, jedoucích po dálnici D4 ve svém směru jízdy, které v danou dobu své jízdy v protisměru míjela.

Žádáme všechny řidiče, kteří mohli být jízdou ženy ohroženi, případně další svědky, kteří mají ve vozidlech kamery, které mohly jízdu zaznamenat, aby se ozvali policistům na tel. číslo 974 879 256.

kpt. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
26. září 2022

vytisknout  e-mailem