Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme řidiče bílého SUV

LIBERECKO - Dne 12. října 2017 způsobil neznámý řidič dopravní nehodu na parkovací ploše u prodejny Penny v Hrádku nad Nisou a z místa nehody ujel. 

poškozená MazdaLiberečtí dopravní policisté pátrají po neznámém řidiči, který s největší pravděpodobností zavinil dne 12. října 2017 dopravní nehodu na parkovišti u obchodního domu Penny v Hrádku nad Nisou. Nehoda se stala krátce před šestou hodinou večer. Neznámý řidič na parkovací ploše u obchodního domu v ulici Liberecká z dosud nezjištěné příčiny, zřejmě při couvání, rozjel vozidlo  a zadní částí narazil do přední části  za ním zaparkovaného vozidla Mazda 3. Poté oba účastníci odjeli z místa nehody pryč, aniž by učinili vhodná opatření, která jim ukládá zákon. Následně majitel vozidla Mazda zjistil poškození v přední části svého vozidla, kde je předběžná výše škody ve výši 20 tisíc korun.

SUVSUVDle informací, které se podařilo policistům zjistit, by měl být druhým účastníkem nehody  řidič ve vozidle typu  SUV, bílé barvy.  V tuto chvíli se obracíme na případné svědky nehody nebo přímo na samotného druhého účastníka nehody,  aby se přihlásili policistům na bezplatné tísňové lince 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie v Liberci - tel. číslech 974 466 577 nebo 974 466 251 a pomohli jim tak s objektivním posouzením nehodového děje.
 

19.10.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

poškozená Mazda

poškozená Mazda 

Detailní náhled

poškozená Mazda

poškozená Mazda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem