Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme poškozenou

Policisté hledají ženu, které měla být na Náplavce odcizena kabelka. 

V pátek 19. srpna 2016 krátce před 17 hodinou přijali operátoři tísňové linky oznámení, že cyklista na elektrokole pronásleduje na Náplavce podezřelého z krádeže kabelky. Oznamovatel uvedl, že když se nacházel na Náplavce na úrovni Železničního mostu, zaslechl dvě ženy křičet: "Zloděj, zloděj!", které ukazovaly na muže odjíždějícího na kole pryč. Oznamovatel u žen zastavil, aby zjistil, co se stalo.  Ty mu uvedly, že jim označený muž na kole vytrhl kabelku. Oznamovatel proto za podezřelým cyklistou vyrazil a zavolal na linku 158. Celou dobu podezřelého pronásledoval a hlásil místa, kde se nacházejí. Díky tomu se hlídce police podařilo označeného muže dostihnout v Podolské ulici. Ten však u sebe žádnou odcizenou kabelku neměl a tvrdil, že nic neukradl.

V této souvislosti tedy potřebujeme kontaktovat ženu, která měla o kabelku údajně přijít. Když se totiž policisté vrátili zpátky k Železničnímu mostu, na místě se již žena nenacházela a ani dodatečně nic neoznámila. Tedy v tuto chvíli nevíme, jestli opravdu ke krádeži došlo nebo ne.

Poškozená byla ve věku okolo 25 let, vyšší hubené postavy a měla vlnité vlasy po ramena. Na sobě měla sukni a světlou halenku. Hovořila česky bez přízvuku.

Jestliže k případu máte jakékoliv informace, ozvěte se na linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 23. 8. 2016

vytisknout  e-mailem