Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme posily do našeho týmu

ZNOJEMSKO: Pozvánka na druhý workshop "Policistou na zkoušku". 

     Hledáme posily do našeho týmu a v souvislosti s tím pořádáme další zajímavou akci. Na pátek 22. září 2017 jsme naplánovali atraktivní workshop s názvem "Policistou na zkoušku". Rádi bychom oslovili zejména ty, kteří mají zájem o smysluplnou a odpovědnou práci a zvažují možnost absolvovat přijímací řízení do služebního poměru příslušníka Policie České republiky.
     Workshop se uskuteční tentokrát v pátek 22. září od 9:00 do 13:00 hodin v areálu Policie České republiky územního odboru Znojmo. Vchod do areálu bude z ulice Rumunská 5 přes IPA klub.
     Program jsme pojali znovu jako prezentaci policejních činností. Zájemci se budou moci seznámit s policisty jednotlivých policejních služeb, vidět je v akci, vyzkoušet si jejich práci, prohlédnout technické vybavení, a také výzbroj a výstroj. Personální oddělení na místě poskytne informace k přijímacímu řízení a zodpoví specifické dotazy dané problematiky. Psychologické pracoviště nastíní psychodiagnostické vyšetření a nabídne vzorek psychologického testu, jenž je nedílnou součástí přijímacího řízení. Pro účastníky workshopu jsou připraveny komentované dynamické ukázky zásahové jednotky, speciální pořádkové jednotky a výcviku policejních psů. 
     Benefitem workshopu jsou opět testy tělesné zdatnosti. Po úspěšném absolvování testů fyzické zdatnosti bude vystaven certifikát, který je možné použít v případě zahájení přijímacího řízení do služebního poměru příslušníků bezpečnostních sborů.
     Kdo má zájem absolvovat testy fyzické zdatnosti, musí se předem registrovat a svoji účast potvrdit. Po zaregistrování každý obratem obdrží podrobné pokyny k organizaci celého dne. Pro registraci si lze vybrat jednu z následujících možností:
1. Facebook: hledáme posily
2. E-mail: hana.kolarova@pcr.cz
3. Mobilní telefon: +420 725 661 035
     Od začátku letošního roku jsme s touto nabídkou seznámili maturanty znojemských a moravskokrumlovských středních škol. Poskytli jsme jim informace o specifikách služebního poměru a policejní činnosti.  Srdečně tedy zveme maturanty, ale i další zájemce, kterým tímto nabízíme možnost prestižního uplatnění v budoucím profesním životě.

por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, 23 srpna 2017 

vytisknout  e-mailem