Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme pohřešovanou - aktualizace

Pomůžete kriminalistům s pátráním po pohřešované seniorce? 

Aktualizace: Pátrání má šťastný konec, žena byla nalezena dnes nedlouho po půlnoci hlídkou MP na zastávce v Neratovicích a je v pořádku. Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 27. březen 2022

Pohřešovaná byla naposledy viděna dcerou v pátek 25.března kolem poledne na tramvajové zastávce Klamovka v Praha 5, kdy vše působilo tak, že se chystá jít do svého bydliště. Tam však nedorazila, což dcera zjistila druhý den a vše oznámila na policii. Seniorka se dle rodiny již jednou ztratila, a to minulý rok v prosinci. Sama se však dokázala vrátit po několika hodinách domů. Trpí Alzheimerovou chorobou a každé ráno by měla užívat léky. Má hubenou 160 cm vysokou postavu, šedé vlasy a modré oči. Byla oblečena do béžovobílé jarní bundy nad kolena, legín a zimních bot. 

Pohřešovaná má vazby především k Praze 5 a dále k obci okresu Praha - Západ, kde bydlí její druhá dcera. Může se však již pohybovat po celé Praze a Středočeském kraji. Pokud jste ženu viděli nebo víte, kde se nachází kontaktujte linku 158. Pokud to bude možné, vyčkejte se ženou po oznámení na místě a počkejte na příjezd policejní hlídky. Děkujeme.

por. Mgr. Jan Rybanský - 26. březen 2022

vytisknout  e-mailem