Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme onanistu

Hned ve dvou případech sledoval poškozené, před kterými následně masturboval. 

Kriminalisté prvního policejního obvodu pátrají po muži asijského vzhledu, který počátkem června, na dvou různých místech Prahy 6 a 7 sledoval poškozené.

První případ se odehrál prvního června pár minut před půlnocí v ulici Konžská. Tam napadenou od tramvajové zastávky Červený vrch hledaný sledoval. Před vchodem do domu k ženě muž přistoupil, chytil ji za ruku a pohladil jí ňadro.

Překvapená žena se muži vysmekla a utekla do vchodu, kdy za sebou stihla zabouchnout vchodové dveře. Přes sklo pak viděla, jak na ni muž upřeně kouká a při tom masturbuje.

Meritorně shodný případ se následně odehrál čtvrtého června, opět kolem půlnoci, v Letenských sadech. Tam si byla poškozená zajezdit na in-linech. Když projížděla cyklostezkou poblíž ulice Na Špejcharu, tak si všimla siluety muže stojícího za stromem vedle bruslařské dráhy.

Při dalším průjezdu tímto místem ji zmiňovaný muž již zastoupil cestu. Poškozená tak byla nucena zastavit. V tu chvíli k ní hledaný přistoupil, chytl ji za ruku, upřeně ji koukal do očí a, stejně jako v předchozím případu, masturboval.

Obě poškozené dotyčného popsali jako muže asijského vzhledu, štíhlé, přibližně 160 cm vysoké postavy. Oblečen byl v obou případech téměř totožně, tedy do tmavého oblečení, modrých kalhot a na hlavě měl kšiltovku.

Oba případy prošetřují v tuto chvíli kriminalisté šestého oddělení prvního policejního obvodu pro podezření z trestného činu výtržnictví. Za tento delikt hrozí hledanému v případě vypátrání a odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky.

Hledaného se ale zatím ztotožnit a vypátrat nepodařilo. Z toho důvodu se nyní kriminalisté obrací s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud podle vyhotoveného identikitu tušíte, kdo je oním výtržníkem, znáte jeho totožnost, místo jeho pobytu nebo pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 26. 7. 2018

Odkazy do noveho okna

identikit hledaného

identikit hledaného 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem