Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme onanistu

Hledáme muže, který obtěžoval nezletilou dívku. 

Policisté z místního oddělení Prosek se zabývají případem výtržnictví s prvky sexuálního podtextu, kterého se měl dopustit neznámý muž v pondělí 31. ledna, ve Vysočanské ulici v Praze 9. Dvanáctiletá dívka cestou do školy potkala na ulici muže, který na ni nejprve začal pokřikovat. Když se na něj otočila, podezřelý si rozepnul poklopec a začal onanovat. Dívka strachy utekla a vše oznámila svým rodičům.

Policisté, díky výpovědi poškozené, sestavili identikit podezřelého, který je výstižný ze 65 procent.

Popis: Mělo se jednat o muže ve věku kolem 40 let, vysokého cca 180 cm a štíhlé postavy. Měl hnědé vlasy, hnědé oči a na hlavě uvázaný šátek (tzv. palastínu bílo-černé barvy). Oblečen byl do tmavé bundy a kalhot. Dle výpovědi poškozené mluvil česky a anglicky.

Hledaného se nám zatím nepodařilo ztotožnit ani vypátrat. Z tohoto důvodu se nyní policisté obrací s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud z vyhotoveného identikitu tušíte, kdo je oním výtržníkem, znáte jeho totožnost, místo jeho pobytu, zavolejte prosím na linku 158.

Celý případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 21. 2 . 2021

Odkazy do noveho okna

Identikit podezřelého - bez popisu

Identikit podezřelého - bez popisu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem