Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme nezodpovědného řidiče

JABLONEC N/NISOU - V úterý 14. února odpoledne se stala v ulici Na Vršku dopravní nehoda. Policisté nyní hledají svědky události a nezodpovědného řidiče, který z místa ujel. 

V pátek 14. ledna 2017 se krátce po půl třetí odpoledne stala dopravní nehoda v Jablonci nad Nisou, ulici Na Vršku. Neznámý řidič zde s dosud nezjištěným vozidlem při průjezdu jednosměrnou ulicí poškodil při levém kraji vozovky zaparkované vozidlo Citroen Jumpy. Z místa nehody následně ujel, aniž by učinil opatření, které mu ukládá zákon. Příčinou, proč řidič boural, bylo, že nezvládl průjezd  mírnou pravotočivou zatáčkou a narzil tak do zadní části vozidla Citroen. 

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, se nyní obracejí na případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné tísňové lince lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu  jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přivítají především jakékoliv informace směřující k ustanovení neznámého řidiče a ke zjištění vozidla, které nehodu způsobilo. 
 

17.2.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem