Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme muže ze záznamu

PRAHA VENKOV-JIH – V Říčanech minulý týden neznámý výtržník poškodil motorové vozidlo. 

Říčanští policisté pátrají po neznámém pachateli, který v pátek 14. října letošního roku v době kolem 17:45 hodiny v ulici Rýdlova poškodil vozidlo Škoda Superb červené barvy.
Policistům se podařilo během prováděného šetření zajistit videozáznam, na kterém je v inkriminované době zachyceno jednání neznámé osoby, při kterém došlo k poškození vozidla. Na vozidle byla způsobena škoda na poškození, která byla předběžně odhadnuta na částku patnáct tisíc korun.
Po vyhodnocení videozáznamu, jakož i z výsledků prvotního šetření, by se mělo jednat o muže ve věku 30 až 35 let, bílé pleti, střední 180 až 185 cm vysoké postavy, tmavě hnědých krátce střižených vlasů. Na hřbetu pravé ruky měl tetování. Hovořil česky bez přízvuku. Oblečen byl do modrých džínových kalhot, tmavě modré mikiny, či bundy, opatřené pruhy, v kombinaci žluté a bílé barvy, a nápisem Everlast. Na nohou měl bílé sportovní boty se žlutočervenými tkaničkami.
Policisté předpokládají, že by osobu z videozáznamu, případně podle získaného popisu nebo oblečení,  mohl někdo poznat. Proto se touto cestou obracejí na občany se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jeho totožnost. Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení v Říčanech, či  je mohou zavolat na telefon: 974 881 730, nebo prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
20. října 2016

Odkazy do noveho okna

neznámý muž - sportovní obuv

neznámý muž - sportovní obuv 

Detailní náhled

neznámý muž - mikina (bunda)

neznámý muž - mikina (bunda) 

Detailní náhled

neznámý muž - foto č. 2

neznámý muž - foto č. 2 

Detailní náhled

neznámý muž - foto č. 1

neznámý muž - foto č. 1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem