Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme muže na kamerovém záznamu

BENEŠOVSKO - Pokud ho poznáte, ozvěte se prosím policistům z OOP Benešov. 

Po podezřelém muži, který se pohyboval po areálu v Tyršově ulici v Benešově, od 19. ledna 2024 pátrají policisté z Obvodního oddělení Benešov.

Zatím neznámý muž se v nočních hodinách 19. ledna, konkrétně v době od 03:30 do 04:37 hodiny, pohyboval po areálu firmy, kam se dostal po překonání plotu. V areálu se dlouhou dobu pohyboval a u dvou zaparkovaných vozidel rozbil okno u řidiče. Následně ještě zkoušel, zda se nedostane i do skladových prostor, což se mu ale nepodařilo. Pravděpodobně ve vozidlech nenašel, co hledal, a odcizil pouze drobnosti. Na poškozených vozidlech však vznikla škoda ve výši 12 tisíc korun.

Policisté od doby oznámení po podezřelém muži pátrají. Ze zajištěných kamerových záznamů a dosavadním šetřením se jim zatím nepodařilo zjistit totožnost muže, proto se touto cestou obracejí na širokou veřejnost s žádostí o pomoc. Žádáme svědky, kteří by muže na kamerovém záznamu poznali, aby se ozvali policistům OOP Benešov na tel. číslo 735 785 558. 

Benešovští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení po podezření ze spáchání přečinu krádeže a poškození cizí věci.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
6. února 2024

vytisknout  e-mailem