Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme mezinárodní „straku“

Pro majetkovou trestnou činnost je žena hledaná jak u nás, tak i na Slovensku. Pomůžete s pátráním? 

Po třiapadesátileté ženě pátráme na základě souhlasu se zadržením, příkazu k zatčení a také na základě Evropského zatýkacího rozkazu. Tyto dokumenty vydaly Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 8, Okresní soud v Teplicích a Okresný súd v Banskej Bystrici. Po hledané také pátrají policisté z místního oddělení v Čakovicích.

Ve všech případech je důvodem k pátrání po hledané její majetková trestná činnost, za kterou byla v minulosti již sedmkrát pravomocně odsouzena k nepodmíněným tretům. Ženě jsou i tentokrát kladeny za vinu delikty kvalifikované jako trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Z dosavadních zjištění je zřejmé, že hledaná za trestnou činností migruje, což je s největší pravděpodobností hlavním důvodem, proč se ji zatím nepodařilo vypátrat a zadržet.

Z toho důvodu se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud kdokoli disponujete informacemi, kde hledaná pobývá, nebo kde se pohybuje, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 9. 10. 2018

vytisknout  e-mailem