Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme klíčové svědky

Kriminalisté hledají osoby, které by svým svědectvím mohli přispět k objasnění případu těžké újmy na zdraví. 

V neděli 28. října minulého roku byl v časných ranních hodinách poblíž jednoho z barů v Opatovské ulici v Praze 4 napaden mladý muž. Útočník nebo útočníci způsobili muži mnohačetná poranění v oblasti hlavy, pravého oka, žeber a také utrpěl několik fraktur. Zraněný se ihned po útoku musel podrobit náročné operaci, která byla mimo jiné spojena s rekonstrukcí části obličeje a aplikací titanové ploténky. V tomto ohledu nejsou vyloučeny ani trvalé následky.

I když poškozený nahlásil událost přibližně měsíc po napadení, kriminalisté čtvrtého policejního obvodu dokázali zajistit několik záběru z bezpečnostních kamer. Na nich je vidět poškozeného ve společnosti dalších osob. Kriminalisté tyto osoby vnímají jako klíčové svědky celé události, kteří by mohli svým svědectvím přispět k objasnění celé události. Doposud se jim však nepodařilo zjistit jejich totožnost.

Proto se touto cestou obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Pokud znáte jejich totožnost, nebo víte, kde se pohybují či zdržují, případně máte další informace k tomuto případu, neváhejte a kontaktujte prosím linku tísňového volání 158. Žádáme tímto i osoby zachycené na záznamu, aby tak učinili, pokud se na záběrech poznají.

por. Mgr. Jan Rybanský - 31. ledna 2019

vytisknout  e-mailem