Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme "honimíra"

Spolucestující v metru chtěl zřejmě ohromit svým mužstvím. Ta však nebyla zjevně naladěna na stejnou erotickou vlnu. 

Sedmadvacetiletá žena cestovala devětadvacátého září ráno metrem na trase „C“ směrem na Prosek. Cesta původně probíhala zcela v pohodě. To ale pouze do doby, než ve stanici Muzeum přisedl na sedadlo přes uličku téměř proti ní neznámý, přibližně třicetiletý muž.

Ten nejprve vypadal jako spořádaný cestující, ale tato pomyslná nevinnost mu vydržela pouze do stanice Holešovice. Jakmile se souprava z této stanice rozjela, pustil se muž do akce. Rozepl poklopec, kterým posléze vystavil na odiv svůj penis a začal se ukájet. Při tom se navíc tvářil, jako že on nic.

Ženě bylo toto jeho počínání krajně nepříjemné, pročež se snažila dotyčného absolutně ignorovat. To vydržela, bylo-li to alespoň trošku možné, až do stanice Prosek, kde chtěla ze soupravy vystoupit. Při tom se postavila ke dveřím, kdy to samé udělal i zmiňovaný „erotik“.

Žena vytušila nebezpečí a po zastavení soupravy a otevření dveří udělala jednoduchý úhybný manévr. Nechala dotyčného vystoupit jako prvího, ale sama zůstala stát ve vagónu. Muž si nejprve myslel, že žena vystoupila za ním, načež ale zjistil, že tomu tak není. Chtěl se tedy vrátit dalšími dveřmi zpět, ale už bylo pozdě, neboť se souprava již dala do pohybu.

Zhrzený erotik se pouze zmohl na to, že popoběhl s odjíždějící soupravou a zoufale při tom klepal na okno vagónu, za kterým stála vyděšená žena. Té se, dle jejích slov, v tu chvíli znatelně ulevilo, když věděla, že pro ní už není dotyčný nebezpečím.

Tento otřesný zážitek oznámila žena neprodleně policistům. Ke snadnějšímu vypátrání dotyčného jim dokonce poskytla video pořízené svým mobilním telefonem. Mužům zákona se navíc podařilo zajistit i záběry bezpečnostních kamer metra. Nicméně ani tyto videozáznamy, ani další operativně pátrací opatření zatím nevedla k vypátrání exhibicionisty.

Proto v tuto chvíli prosí policisté o pomoc širokou veřejnost. Pokud muže na videozáznamech poznáváte, víte, kde bydlí nebo se pohybuje, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Zároveň také prosíme ženy a dívky, které mají s hledaným stejnou, nebo podobnou zkušenost, aby se také přihlásili policistům. Ti se totiž důvodně domnívají, že tento muž má takových situací na svědomí mnohem víc.

Událost policisté prošetřují pro podezření z trestného činu výtržnictví, za který hrozí hledanému trest odnětí svobody až na dva roky.

por. Mgr. Tomáš Hulan 3. 11. 2017

Odkazy do noveho okna

1 hledaný exhibicionista 1

1 hledaný exhibicionista 1 

Detailní náhled

2 hledaný exhibicionista 2

2 hledaný exhibicionista 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem