Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme „hadího“ muže

Potraviny za desítky tisíc ukradl poté, co se nejprve protáhl mřížemi u sportoviště, pak v okně u potravin. 

Od konce listopadu loňského roku prošetřují vokovičtí policisté případ, při kterém se neznámý muž pokusil nejprve vloupat do budovy tenisového klubu v ulici Nad Lávkou v Praze 6.

Při tom se protáhl velice úzkými mřížemi a poté rozbil skleněnou výplň okna. Od další „prohlídky“ prostor budovy ho ale odradil houkající alarm. Proto vzal hledaný nohy na ramena, kdy ale neutekl daleko.

Už v ulici Evropská mu, obrazně řečeno, padla do oka prodejna potravin. U té vylezl na střechu a do útrob prodejny se vloupal přes zamřížované ventilační okénko.

Zde si přisvojil osobní počítač, hotovost v řádu několika desítek tisíc koruna a značné množství potravin, alkoholu a cigaret. Celkem touto krádeží způsobil škodu za téměř sto padesát tisíc korun.

Mladíka, či muže zachytila v prodejně potravin bezpečnostní kamera, kdy její výstup ale není pro pátrání až tolik ideální. Nicméně za určitých okolností je zachycená postava poznatelná.

Proto bychom chtěli z tohoto místa poprosit o pomoc při pátrání širokou veřejnost. Pokud byste kdokoliv postavu zachycenou na fotografiích identifikoval, předejte nám prosím informace k její totožnosti, místu pobytu, či pohybu prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 12. 2. 2016

Odkazy do noveho okna

1 pachatel vloupání (1)

1 pachatel vloupání (1) 

Detailní náhled

2 pachatel vloupání (2)

2 pachatel vloupání (2) 

Detailní náhled

3 pachatel vloupání (3)

3 pachatel vloupání (3) 

Detailní náhled

4 pachatel vloupání (4)

4 pachatel vloupání (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem