Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme dva muže a další svědky z kamerových záznamů

BENEŠOVSKO - Mohli by pomoci objasnit krádež ve sběrném dvoře ve Vrchotových Janovicích. 

Policisté z Obvodního oddělení Votice pátrají po totožnosti dvou mužů, kteří se v nočních hodinách dne 30. prosince 2023, v době mezi 23:26 až 23:44 hodinou, pohybovali v areálu sběrného dvora ve Vrchotových Janovicích.

Policisté následným šetřením zjistili, že v areálu došlo k poničení drátěného plotu, kdy se následně neznámý pachatel přes otvor v plotě dostal do prostor areálu a tam se volně pohyboval. V areálu byl navíc poškozen i zámek a dveře ocelového kontejneru a odcizeno kolečko se železným šrotem. Způsobená škoda na poškození kontejneru, plotu a odcizených věcech se vyšplhala na téměř 7 tisíc korun.

Kamery zachytily dva muže, kteří se s čelovými svítilnami pohybují u kontejneru. Dále pak dodávku, která na místo přijíždí a osobu, která z místa odchází s naloženým kolečkem. 
Další kamery v okolí zachytily 3 možné svědky, kteří si případně podezřelých osob mohli všimnout.

Žádáme svědky z kamerových záznamů a i další občany, kteří by kterékoliv osoby na kamerových záznamech poznali, aby se ozvali policistů prostřednictvím linky 158 nebo přímo policistům OOP Votice na tel. číslo 974 871 760 nebo emailem na bn.oo.votice@pcr.cz.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
1. února 2024

vytisknout  e-mailem