Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme agresora, který zaútočil na dvě osoby

KOLÍNSKO – Poznáváte ho? 

Kolínští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění agresora, který napadl mladou dvojici v Kolíně. Útočníka stačil vyfotit na mobil svědek události. 

Dosud neztotožněný muž dne 26. června, v době od 4:40 do 4:50 hodin ráno, na místě veřejnosti přístupném, konkrétně na Karlově náměstí v Kolíně, několikrát udeřil 22letého muže a 23letou ženu. Útočník na mladíkovi nejprve klečel, a přitom ho několikrát udeřil loktem a pěstí do obličeje, ale také do horní části těla. Tímto jednáním mu způsobil zranění zejména v oblasti obličeje, což si vyžádalo lékařské ošetření a chirurgický zákrok. Když ale začala mladá žena bránit svého napadeného kamaráda, agresor se k ní otočil a uhodil ji také do obličeje.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to výtržnictví a ublížení na zdraví. V případě dopadení hrozí zatím neznámému muži v případě odsouzení trest odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

V této souvislosti se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění neznámého agresora, který napadl mladé lidi na Karlově náměstí v Kolíně. Je možné, že může být odkudkoliv z České republiky, neboť na konci června byla v Kolíně hudební zábava, kam se sjížděli lidé ze všech koutů republiky. Pokud muže poznáváte nebo máte k jeho osobě jakékoliv informace, kontaktujte nás, prosím, na telefonním čísle 974 874 710. Využít můžete také linku 158.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
5. srpna 2022

Odkazy do noveho okna

Poznáváte ho?

Poznáváte ho? 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem