Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Bezpečnostní opatření v Praze

Pražská policie se připravuje na derby pražských „S“  

V souvislosti se sobotním utkáním Synot ligy mezi mužstvy SK Slavia Praha  a  AC Sparta Praha připravuje pražská policie adekvátní bezpečnostní opatření. Na něm se bude podílet několik stovek policistů dopravní, pořádkové i kriminální služby, Antikonfliktního týmu, psovodi se služebními psy, policisté na koních a v neposlední řadě i policisté Speciální pořádkové jednotky. V případě příznivého počasí policie plánuje i nasazení policejního vrtulníku, který je v podobných bezpečnostních opatřeních nezbytným pomocníkem.
 
Pražská policie je v úzkém kontaktu se zástupci obou klubů, pracovníky Magistrátu hlavního města Prahy, Dopravního podniku hlavního města Prahy, městské policie i s pořadatelskou službou. Prioritou pražské policie bude standardně zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu a dohled nad veřejným pořádkem.
 
Návštěvníky fotbalového utkání pořadatelé i policisté upozorňují na standardní bezpečnostní opatření při vstupu na stadion. Jakékoli porušení návštěvního řádu, zejména pokusy o vnesení pyrotechniky či alkoholu na stadion bude sankcionováno.
Vzhledem k omezené kapacitě parkovacích míst a očekávaným komplikacím v dopravě  policisté divákům doporučují, aby vyrazili s dostatečným časovým předstihem a k samotné přepravě na stadion využili především prostředky MHD. Brány stadionu se otevřou v 16 hodin a 30 minut.
 
mjr. Bc. Andrea Zoulová – 26. září 2014
 

vytisknout  e-mailem