Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Gladiator race Milovice

Kraj : 4. až 6. května se v Milovicích už potřetí otevřou brány vojenského prostoru, pro překážkový závod je totiž jako stvořený 

Gladiator Race v Milovicích v minulosti dokonce hostil 1. mistrovství České republiky. Letos se závodníci opět mohou těšit na náročnou trať, na které nebude chybět ani pořádná dávka bahna a spousta překážek. Novinkou pro milovický závod bude kategorie Fun, kdy závodníkům nebude započítáván čas a překážky si tak mohou užít na pohodu. Jako už tradičně se začíná v pátek čtvrtého května nočním závodem.

Více informací o závodu www.gladiatorrace.cz

V sobotu 5. května pak bude kromě klasických kategorií k vidění i závod přibližně sta policistů. Poměří si síly při Přeboru ředitele Krajského ředitelství policie Středočeského kraje v terénním překážkovém běhu - Gladiator Race Milovice 2018, pod záštitou ředitele Krajského ředitelství policie Středočeského kraje plk. JUDr. Václava Kučery. Nebude chybět ani ukázka práce Policie České republiky v rámci bohatého doprovodného programu v sobotu i v neděli. Na neděli šestého května jsou plánovány i kategorie dětí, které budou rozděleny do věkových kategorií od ročníku narození 2012.

Součástí celé akce bude i náborový stánek krajského ředitelství policie Středočeského kraje, kde se veřejnost dozví veškeré informace k možnosti uplatnění u Policie ČR.
 

Termíny ukázek práce Policie ČR:
Sobota 5. 5. 2018
11.30 – 12.00 h – ukázka zákroku pořádkové jednotky
13.00 – 13.30 h – ukázka služební kynologie

Neděle 6. 5. 2018
12.30 – 13.00 h – ukázka služební kynologie
13.30 – 14.00 h – ukázka zákroku ZJ


por. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
3.5.2018

vytisknout  e-mailem