Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Fyzicky a psychicky týral svoji matku

Minulý týden jsme Vás informovali o případu loupeže, ke kterému došlo v pondělí 2.6.2008 v 8:00 hodin v obci Kout na Šumavě.  

37 letý muž vymáhal na své matce peněžní hotovost, kterou mu ona nechtěla dát, poté ji chytil za ruce a za použití násilí ji zatlačil do spižírny v domě v obci Kout na Šumavě  a zde ji násilím i přes kladený odpor poškozené odcizil z kapsy kalhot, které měla poškozená na sobě finanční hotovost 1 000 korun. Při napadení utrpěla 71 letá žena  tržně zhmožděné rány obou předloktí.  Policistům se podařilo povedeného syna hned následující den  dopadnout,  byl zadržen a umístěn do policejní cely. Ještě téhož dne mu domažličtí kriminalisté sdělili podezření z trestného činu loupeže. Dne 6.6.2008 byl na základě příkazu soudce Okresního soudu  Domažlice  vzat do vazby  a eskortován do Věznice Plzeň Bory.

Nyní policisté prověřují další oznámení, týkající se výše uvedeného muže. 37 letý muž je navíc podezřelý, že v době od 1.1.2001 do .4.6.2008 opakovaně  fyzicky a psychicky týral svoji 71 letou matku se kterou žil ve společné domácnosti v rodinném domě v obci Kout na Šumavě. Případem se zabývají  policisté z OOP Kdyně.

vytisknout  e-mailem