Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Elegán v kabátu zřejmě nešel na obchodní schůzku

Hledaný muž zcela jasně věděl, co dělá! Za pár vteřin byl pryč. 

Kriminalisté prosí veřejnost o pomoc při pátrání po muži, který se v první březnovou neděli v odpoledních hodinách během pár vteřin vloupal do vozidla a majiteli tak způsobil škodu v řádech desítek tisíc korun. Policisté po oznámení vloupání do vozidla vytěžili všechny kamerové záznamy z místa, na kterých je zachycený muž v hnědém kabátu a taškou přes rameno. Ten nenápadně prochází kolem vozidel, následně nakoukne do jedné z dodávek zaparkovaných v areálu společnosti v ulici Libušská a následně neznámým předmětem rozbije boční okénko. Z vozidla během pouhých pár vteřin vyndá tašku a nasedne do přistaveného vozidla, které řídí další osoba a z místa odjíždí pryč. 

V případě, že poznáváte muže na kamerovém záznamu, informace prosím předejte operátorům tísňové linky 158, nebo je oznamte na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme

Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu krádež, kdy muži v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let. 

kpt. Eva Kropáčová

28.3.2024

vytisknout  e-mailem